La Perla

De geschiedenis van Sergio Arzilli is een succesverhaal dat voortkomt uit een storing: bij de diagnose gluten-intolerantie realiseert hij zich op 38-jarige leeftijd dat hij niet kan blijven werken als banketbakker in de patisserie van de familie. Met de bedoeling om deze achtergrondervaring niet achter te laten, besloot hij de chocoladewereld te verdiepen en zijn nieuwsgierigheid te transformeren in een continue ontdekkingsreis.

La Perla werd opgericht in 1992 en is de “belichaming” van de traditie van chocoladetruffels voor de fijnproevers volgens historische recepturen met tegelijkertijd de verrassing voor innovatieve en verrassende smaken. 

Afgezien van de grote klassiekers, heeft La Perla di Torino door de jaren heen begrepen hoe te evolueren en nieuwe gebieden te verkennen. Door zijn selectie te verrijken met vele variaties en zijn vaardigheid in het vangen van nieuwe markttrends en het vermogen om uitdagingen aan te pakken, realiseerde La Perla di Torino nieuwe en innovatieve versies met een up-to-date smaak door de jaren heen.

De Truffels van La Perla worden kleinschalig gemaakt en men gebruikt daarvoor de beste kwaliteit van de hazelnoten uit Piemonte. Je proeft de trots en de passie. 

La Perla biedt de volgende Delicatessen:

Truffels in GrootverpakkingTruffels in geschenkverpakking