MAD LAB

Van mijnbouwgeoloog in Australië tot patissier, Cyril richtte in 2017 MAD LAB op. Samen met David, en zijn expertise rond alles wat met bio te maken heeft, vormen ze de tandem van MAD LAB, Cyril die zich volledig toelegt op de productie en David op de verkoop. Nu ze stevig verankerd zijn in Brussel werken ze samen met Sami en Kubra als productiesteun, verder aan hun onderzoek naar nieuwe smaken en innovatief binnen de circulaire economie met als doel zero wast en CO2 neutraal te zijn. 

Wat brengt dat ons?

Koekjes en crackers gemaakt van ingrediënten die voor 87% een Belgische oorsprong heeft, de rest is een Europese oorsprong. Deze koekjes en crackers van MAD LAB hebben als oorsprong bier. Nadat bier gebrouwen is houd je granen over, het zo geheten bierborstel. Uit elke 1.000 liter bier, houd je 300 kilo bierborstel over. Dit 'restproduct' zit boordevol vezels en eiwitten en hebben een unieke smaak. MAD LAB vond het zonde om dit product niet te gebruiken en maakt er daarom smaakvolle producten mee. 

De smaakvolle producten bestaan uit zoete en hartige koekjes en worden op de markt gezet met tot de verbeelding sprekende namen in een mooie aantrekkelijke verpakking. 

Nieuwsgierig naar deze innovatieve producten? We bieden u:

De Zoete KoekjesDe Hartige Crackers