Buss Olive Oil

Serge Buss is de man achter de olijfolie van Buss. Hij ontdekte de mooie olijfolie uit Andalusië en wilde dit graag delen met een breder publiek, maar dan wel op zijn eigen manier.

Serge is kok geweest en altijd bezig met bijzondere smaakcombinaties. En zo werd Buss Olijfolie geboren met een range van zuivere olijfoliën met een bijzondere toevoeging.

De olijfbomen zijn terug te vinden in de zuidelijke regio van Spanje, Andalusië. In dit gebied zijn olijven meer dan een eenvoudig landbouwproduct. Ze vormen één van de belangrijkste ingrediënten van het dagelijkse leven, de cultuur en de lokale keuken. BUSS Olive Oil wordt dan ook bij deze Andalusische bron geoogst en gebotteld. Het uitgebalanceerde aroma in deze extra vierge olijfolie is te danken aan de 100% Picual olijfvariëteit die wordt gebruikt.

BUSS Olive Oil wordt gemaakt van koudgeperste olijven. Er komen geen hoge temperaturen aan te pas en door de persing binnen de 3 uur na het oogsten, zorgen we ervoor dat u de beste ongeraffineerde en ongefilterde farm fresh mediterrane olijfolie krijgt. 


Voor de olijfolie van Buss Olive Oil klik hier