Over BOMMEL & BOMMEL delicatessen

BOMMEL & BOMMEL delicatessen is importeur en groothandel van zoete en hartige delicatessen en levert vanuit deze rol aan speciaalzaken, horeca, lifestyle winkels en bedrijven in relatie / kerstgeschenken. 

In 2012 zijn we (Marc & Dineke van Bommel) gestart met ons bedrijf Bommels Conserven vanuit een liefde voor mooie en lekkere producten met een verhaal. De naam conserven gebruikten we omdat we startten met het importeren van vis in blik van la Belle-Iloise. De naam Conserven paste daar uitstekend bij en zorgde voor een andere beeldvorming van conserven, namelijk mooie producten die kunnen voldoen aan de versbeleving, eerlijk en trendy zijn.

In de loop der jaren is ons assortiment uitgebreid met prachtige producten van producenten die gaan voor ambacht en vakmanschap. De naam Bommels Conserven, dekte dan ook niet meer de lading van conserven en daarom hebben we onze naam getransformeerd naar BOMMEL & BOMMEL delicatessen, we zijn tenslotte Marc van Bommel en Dineke van Bommel ofwel BOMMEL & BOMMEL.

Onder de paraplu van BOMMEL & BOMMEL vind je delicatessen die zich onderscheiden door hun kwaliteit en uitstraling. Elk product heeft daarin zijn/ haar eigen verhaal. 

De producten die we rechtstreeks importeren voor u uit het buitenland zijn de (h)eerlijke producten van:

Amatller, Anis de Flavigny, Belberry, Cartwright & Butler, Comtesse du Barry, Cottage Delight, Epicerie-de-Provence, Fratelli Lunardi, Generous, Hacienda Guzman, Jean Martin, la Belle-Iloise, la Cultivada, la Vecchia Dispensa, Maison Bruyère, Mileeven, Quai Sud, Sal de Ibiza, Sarah's Honey, Secrets-de-Famille, Seed and Bean, Simón Coll, Whittard en last but not least Willie's Cacao. 

Onze Doelgroep

De winkelier, maar ook de horeca of ondernemer in relatiegeschenken die op zoek is naar een product dat hoogwaardig van kwaliteit is met een bijzondere uitstraling. Daarnaast bieden wij de consument de mogelijkheid om via onze webshop onze producten te kopen.

Onze producten kenmerken zich door:

  • Authenticiteit (ambachtelijk bedrijf, op kleine schaal verkrijgbaar, puurheid van product).
  • Aantrekkelijke uitstraling (zowel product als verpakking).
  • Een verhaal achter het product (duurzaam, puur, een trotse producent).
  • Topkwaliteit van de producten.

De Makers

We werken met producenten die trots zijn op hun producten. Die reden hebben ze ook. Het zijn voornamelijk kleinschalige bedrijven of familiebedrijven, die bezig zijn om een puur en eerlijk product in de markt te zetten. Zij doen dat met passie en willen anderen van hun heerlijkheden laten mee genieten. Het zijn bedrijven die of heel jong zijn of juist een geschiedenis van generaties hebben. Voor ons maakt het niet uit, zolang de kwaliteit, duurzaamheid en de juiste prijs / kwaliteitsverhouding gewaarborgd blijft.

Onze producenten werken met pure en eerlijke ingrediënten, vinden duurzaamheid belangrijk en laten dat tot uiting komen in hun bedrijfsvoering. Sommige van hen kiezen er bewust voor om dit niet tot uiting te laten komen in certificeringen omdat dat in veel gevallen overbodig is (bijvoorbeeld wanneer gewerkt wordt met premium cacao) of omdat onze producenten daarvoor te kleinschalig zijn.
"default"