Jean Martin

Het begon allemaal in 1920 toen de grootvader van Jean Martin het idee vatte om de geheimen van de specialiteit van de 'gebroken' olijven prijs te geven aan een grotere groep van mensen. Gebroken wil zeggen dat de olijf al zijn nuances van smaken prijsgeeft.  Geïnspireerd door dit mooie product startte het bedrijf met het maken van zalige delicatessen op basis van olijven. In 1978  werd door de kleinkinderen Bernard en Jean-Louis besloten om het bedrijf verder uit te breiden met gekookte groenten. Zo werd de eerste conserven van tabouleh en gekookte groenten in glas op de markt gezet. Binnen de markt onderscheiden ze zich met authentieke producten (gebaseerd op familierecepturen), die ze op geheel natuurlijke wijze (geen kleur-, geur- of smaakstoffen maar ook geen bindmiddelen, zoals zetmeel). 

80% van de ingrediënten wordt lokaal ingekocht. De boeren waar ze hun producten van betrekken, dienen aan de strikte eisen van kwaliteit en veiligheid te voldoen. Met de producten van Jean Martin zet je de Provence op tafel. 

Jean Martin biedt de volgende delicatessen:

TapenadesToast
Tabouleh