Mandrile Melis

Oude recepten en nieuwe ideeën, respect voor tradities en geavanceerde technologieën: dit zijn altijd de fundamentele waarden geweest van Mandrile Melis, die al dertig jaar uitmuntende chocolade levert in Italië en in het buitenland.

Het bedrijf werd opgericht in Fossano, in de provincie Cuneo, en produceerde de beroemde Rum Cunesee. In de loop van de tijd hebben passie, creativiteit en onvermoeibare drang naar uitmuntendheid, de onderscheidende kenmerken van echte meester-chocolademakers, geleid tot de uitbreiding van zijn oorspronkelijke productvariëteiten met zeer originele combinaties en smaken, om een ​​reeks onmiskenbare specialiteiten te creëren. Roompralines, Liquor Cuneesi, de originele Basin ed Fusan, Cioccogrissino, Cioccobella, Cioccomellows en Nocciolotti vertellen allemaal over de sterke band van het bedrijf met het lokale grondgebied, en veel van zijn producten zijn gemaakt met authentieke Langhe-hazelnoten uit Piemonte.


Voor de chocolade van Mandrille Melis klik hier