10 min.
4 pers.

Auberginerolletjes met pesto en mozzarella

Ingrediënten
  • 1 grote ronde aubergine
  • 5 cherry tomaatjes
  • 1 mozzarella van 125 gr.
  • 1 potje La Gallinara-pesto
Bereiding:
Was de aubergine en snijd hem in plakken van 3-4 mm dik. over. Verhit een bord en gril de plakken aubergine een paar minuten aan beide kanten.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de mozzarella in blokjes. Was de tomaten en verwijder de zaadjes erin. Snijd de cherrytomaatjes in blokjes en meng ze met de mozzarellablokjes.
Bestrijk de gegrilde aubergines met een laagje pesto en leg op elk plakje een lepel mozzarella en cherrytomaatjes. Rol de auberginerolletjes op en leg ze in een ovenprofiel.
Bak de auberginerolletjes 5 minuten in de hete oven, tot de mozzarella een beetje gesmolten is.
De auberginerolletjes met pesto en mozzarella moeten direct uit de oven gegeten worden, eventueel vergezeld van een sneetje geroosterd brood!
Eet smakelijk! 

Gebruikte producten

La Gallinara - Genovese Tapenade

€ 5,50
Meer informatie