35 min.
4 pers.

Honing & Gember Kippenvleugeltjes

Ingrediënten:

  • 1 kg kippenvleugels
  • 3 el Sarah's Honey met gember
  • 2 el sojasaus
  • 3 teentjes geperste knoflook
  • Sap van een halve limoen
  • Bosui en/of sesamzaadjes om te garneren

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200°C/gasstand 6. Giet in een grote kom sojasaus, limoensap, Sarah's Honey met Gember, geperste knoflook en meng tot alles goed gemengd is. Voeg kippenvleugels toe en zorg dat elke kippenvleugel bedekt is. Leg de kippenvleugels op een bakplaat en giet de rest van het mengsel over de kip. Bak 30-35 minuten of tot de kip gaar is. Draai halverwege de bereiding elke kippenvleugel om en bedruip met de saus. Als ze volledig gaar zijn, serveer je de kippenvleugels met honing en gember met plakjes lente-uitjes en sesamzaadjes om te garneren.


Gebruikte producten

Sarah's Honey met Gember

€ 5,95
Meer informatie