360 min.
4 pers.

Panna Cotta met Gember Honing

Ingrediënten

  • 400 ml volle melk
  • 135 ml dubbele crème
  • 4 vellen gelatine
  • 3 eetlepels Sarah's Zingy Honey met citroen
  • 60 g verkruimelde Cantucci with Lemon koekjes
  • Zeste van citroen

Bereiding:

Week de gelatineblaadjes ongeveer 5 minuten in koud water. Doe de melk en room in een pan en breng aan de zachtjes aan de kook, haal van het vuur en roer de honing erdoor. Knijp de gelatine uit om overtollig water te verwijderen en voeg toe aan de pan met melk, room en honing. Roer het goed totdat alle gelatine is gesmolten. Laat de mix ongeveer 10 minuten afkoelen. Giet het mengsel in vier glazen en laat het afkoelen en zet het een nacht in de koelkast. Dien op met de verkruimelde koekjes en de zeste van citroen.

Tip. voor een zomerse crunchy taste vervang de cantucci koekjes door Luchtige Krokante koekjes met gesuikerde viooltjes

Gebruikte producten

Sarah's Honey met Gember

€ 5,95
Meer informatie

Lunardi - Cantucci with Lemon - 200gr

€ 7,95
Meer informatie