Mussini

Balsamicoazijn is een van de symbolen van de Italiaanse gastronomie. Met zijn unieke smaak en consistentie kan hij worden gecombineerd met een oneindige verscheidenheid aan gerechten, van salades tot desserts.

Zoals vaak gebeurt in en rond Modena, heeft ook Casa Mussini een verhaal dat geworteld is in het verleden. De liefde voor balsamicoazijn, een smaak gekoppeld aan de lokale traditie gemaakt van druiven en gekookte most, is van generatie op generatie doorgegeven, van onze grootouders en vaders tot de hele familie.

In al die tijd heeft Casa Mussini kennis, expertise en vaardigheden opgedaan, maar ook passie, liefde en vooruitziendheid. Hetzelfde dat ons vandaag de dag in staat stelt een traditioneel bedrijf te zijn, maar ook toekomstgericht, dat wil zeggen in staat om de voetsporen van het verleden te volgen, maar tegelijkertijd moderne technologie en de meest eigentijdse tools toe te passen, naast een grondige kennis van de huidige trends op het gebied van eten en drinken voor een constant veranderend product.

Voor de producten van Mussini klik hier