Simón Coll

Van 1840 tot heden hebben 6 generaties in de familie ertoe bijgedragen dat Simón Coll is geworden tot wat het nu is. We hebben meer dan 180 jaar van onze liefde voor chocolade, onze inspanningen, ons onderzoek en aan innovatie geïnvesteerd. Tijdens deze jaren volgden we, terwijl we de traditionele methode van het maken van boon tot chocoladereep, ook enkele eigen processen en formuleringen, gebaseerd op onze ervaring, die onze chocolade zijn onderscheidende persoonlijkheid geven. We zijn trouw gebleven aan onze wortels en aan de passie van degenen die het bedrijf hebben opgericht in Sant Sadurní d'Anoia, Barcelona, van waaruit we onze geschiedenis blijven schrijven.

Simón Coll's is een enthousiast team, betrokken en divers. We zijn gepassioneerd door projecten die op de een of andere manier uitdagend zijn. Als een idee onze ogen doet fonkelen, weten we dat het een project waard is. We houden ervan om echte producten met karakter te creëren die je twee keer verleiden; op het eerste gezicht en dan door hun geweldige smaak. We streven er elke dag naar om de waarden van Simón Coll over te brengen in onze producten, die gluten- en palmolievrij zijn en allemaal gemaakt zijn met hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten.

Wij voeren de volgende producten van Simón Coll:

ChocoladerepenCacao Nibs
Cacao

Napolitains

Unieke ItemsParapluutjes