50 min.
4 pers.

Aardappelpuree met Sardientjes

Ingrediënten:

  • 2 blikjes Sardientjes in de Muscadet
  • 900 gr aardappelen
  • 15 cl volle melk
  • 2 theelepels zout
  • 2 snufjes witte peper
  • 1 snufje geraspte nootmuskaat
  • Gehakte peterselie.

Bereiding:

Was de aardappelen en kook ze in gezouten water. Giet af en laat een paar minuten afkoelen. Maak er een lekkere pureer van met de warme melk, peper en nootmuskaat. Doe de puree in een ovenschaal. Verdeel de sardines over de puree en zorg dat ze een half onder het puree komen te liggen. Schenk de olie uit de blikken over de sardientjes. Zet 15 minuten in een voorverwarmde oven op 220 °C . Voeg vlak voor het serveren de gehakte peterselie toe.

Gebruikte producten

LBI - Sardines in de Muscadet

€ 7,95
Meer informatie