25 min.
2 pers.

Cocotte met Makreel en Venkel

Ingrediënten

  • 1 blikje Makreel Escartefigue van La Belle-Iloise
  • 1/2 venkelknol (ongeveer 200 g)
  • 4 snuifjes zout met kruiden van de Provence
  • 2 eetlepels visfond
  • 1 eetlepel creme fraiche
  • 2 snuifjes peper

Bereiding

Snijd de venkel in de dunne reepjes. Doe ze in een kom en meng zout en peper. Voeg de inhoud van het blikje vis, de visfond en de creme fraiche er aan toe en meng even goed. Vul vervolgens 2 ovenschaaltjes met de vis en doe dan de schaaltjes met deksel in de hete oven gedurende 20 minuten bij 200 ° C. Laat dan de schaaltjes uit de oven nog even iets afkoelen

Gebruikte producten

LBI - Emietté van Makreel Escartefigue

€ 5,50
Meer informatie

EDP - Camargue zout met Kruiden van de Provence

€ 11,95
Meer informatie