20 min.
4 pers.

Geitenkaas, walnoot en honing hapje

Ingrediënten
  • 1 pot Jean Martin zwarte tapenade
  • 8 bladerdeeg
  • 1 verse geitenkaas
  • 3 eetlepels honing
  • Walnootpitten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 ° C. Meng in een kom de tapenade met de honing. Vouw het bladerdeeg in drieën om een ​​rechthoek te vormen. Als het balderdeeg te dik is dan even een beetje uitrollen.  Beleg het bladerdeeg met een eetlepel van tapenade / honingmengsel  en leg daarop een stukje geitenkaas en een paar walnotenpitten. Vouw het bladerdeeg vervolgens voorzichtig dicht tot een driehoek. Vouw de randjes van de driehoek om zodat de bladerdeeg dicht is. Bak de driehoekjes in 20 minuten mooi bruin. Draai ze halverwege de bereidingstijd om.

Gebruikte producten

Jean Martin - Zwarte olijven tapenade

€ 5,25
Meer informatie