30 min.
3 pers.

Marokkaanse Lamsspiesjes

Ingrediënten:

  • 400 gram lamsvlees zonder bot ( schouder of achterbeen)
  • 3 eetl. Olijfolie
  • 2 eetl. Belberry Sicilian Lemon Vinigar
  • 1 thl zeezout
  • 1/2 thl zwarte peper
  • 1/2 thl gemberpoeder
  • 1/2 thl komijnpoeder
  • 1/2 thl paprikapoeder
  • 1/2 thl korianderpoeder
  • 1/2 thl kurkuma
  • takje verse tijmblaadjes
  • 2 fijngesneden knoflook teentjes
  • Klein bosje fijngesneden peterselie
  • 1/2 fijngesneden ui


Bereiding:

Meng alle ingrediënten samen tot een marinade en marineer het vlees ermee. Door het azijn zal het vlees malser worden. Het lekkerste is om het een nachtje in de koelkast te laten marineren of anders in ieder geval een paar uurtjes. Heerlijk op de barbecue boven houtskool grillen is het lekkerst maar kan ook makkelijk op de grill


Met dank aan:

Halima Tajines Sweets 



Gebruikte producten

Belberry - Sicilian Lemon Vinegar

€ 8,50
Meer informatie