25 min.
6 pers.

Lemon Curd Swiss Roll

Ingrediënten
  • 200 g basterdsuiker
  • 3 eieren (kamertemperatuur)
  • 150 g All Butter Lemon Curd
  • 70 g zelfrijzend bakmeel
  • 200 ml slagroom
  • Poedersuiker (om te serveren

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 ° C.  Bekleed een grote ondiepe bakvorm met bakpapier en vet deze in. Meng het suiker met de eieren in een kom en meng het tot een bleek en luchtig geheel. Zeef er vervolgens de bloem erdoor en spatel goed erdoor heen.

Verdeel het mengsel in de bakvorm en bak het ongeveer 18 minuten, totdat de cake gaar is. Haal de cake uit de oven, leg hem op een nieuw vel bakpapier en rol hem warm in vorm. Als de cake afgekoeld is, rol dan de cake weer uit. Verdeel de All Butter Lemon Curd over de cake en vervolgens over de slagroom. Rol de cake voorzichtig opnieuw op en bestrooi met poedersuiker om te serveren.