40 min.
4 pers.

Limoentaartje

Ingrediënten

  • 4 Tartelette bodems (zanddeeg)
  • 100 gr wilde limoen marmelade 
  • 4 eiwitten
  • 5 cl Fresh Lime vinegar
  • 1 dl water
  • 200 gr griessuiker
  • zeste van limoen

Bereiding:

Schik de limoenmarmelade op de Tartelette. Maak de marengue: Laat het water opkoken met de suiker en laat even doorkoken. Doe de eiwitten in uw klopper en laat ze schuimig opkloppen. Voeg nu straalsgewijs de suikersiroop bij de eiwitten en laat doorkloppen. Eens alle suikersiroop erbij is, giet je er de limoen azijn erbij en zet dan de klopper op maximum en klop de eiwitten vast schuimend. Doe in een spuitzak en spuit mooie toefen op de marmelade. Laat karamelliseren met een brander en werk af met de limoen zeste. Geniet er lekker van.

Gebruikte producten

Belberry - Vinegar Fresh Lime

€ 8,50
Meer informatie