50 min.
4 pers.

Ovenschotel met Pompoen en Taboulé

Ingrediënten
  • 1 Tabouleh 630g Jean Martin
  • 1 pompoen
  • Olijfolie
  • Geschaafde amandelen
  • Provençaalse kruiden
  • Zout en peper

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220 ° C. Maak de Taboulé klaar volgens de beschrijving op het pak en laat 30 minuten staan. Was de pompoen, snijd hem in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes. Met een mes het vruchtvlees kriskras doorkruisen en besprenkelen met olijfolie, zout, peper en Provençaalse kruiden. Leg de stukken pompoen een met bakpapier beklede bakplaat en dek af met aluminiumfolie en bak gedurende 40 minuten. Haal de pompoen uit de uit de oven en verwijder het vruchtvlees. Meng vervolgens de pompoen met de Tabouleh en doe het mengsel in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie, bestrooi met geschaafde amandelen en plaats de schaal gedurende 10 minuten onder de grill in de oven. Totdat de amandelen lekker bruin zijn

Gebruikte producten

Jean Martin - Tabouleh 630g

€ 8,50
Meer informatie