10 min.
6 pers.

Rijst aardbeien Brûlée

Ingrediënten
  • Aardbeienjam
  • 500 g gekookte rijstpudding
  • 75 g kristalsuiker

Bereiding

Schep een flinke lepel aardbeienjam in 6 hittebestendige vormpjes, genoeg om de bodem te bedekken. Warm zachtjes op in de magnetron en pas op dat het niet verbrandt.

Schep de gekookte rijstpudding erover (indien gewenst opgewarmd) en strijk glad met de achterkant van een lepel.

Bestrooi met kristalsuiker en zorg ervoor dat alle rijstpudding goed bedekt is, en bak ze onder een hete grill gedurende 7-8 minuten tot ze licht goudbruin zijn. Laat opzij liggen zodat de topping hard kan worden.

Gebruikte producten

Belberry - Aardbeien Confiture

€ 4,95
Meer informatie

Cottage Delight - Aardbeien jam

€ 7,95
Meer informatie