40 min.
9 pers.

Salted Caramel Brownies

Ingrediënten

  • 290 g ongezouten boter
  • 500 g basterdsuiker
  • 130 g Hot Chocolate Caramel
  • 4 grote eieren, losgeklopt
  • 140 g bloem
  • Fudge stukken
  • Salted Caramel Toffees


Bereiding

Verwarm de oven voor op 160 ° C. Smelt de boter in een pan en roer er dan de suiker en de Hot Chocolate Salted Caramel er door heen. Voeg de losgeklopte eieren toe.Haal van het vuur en voeg dan de bloem en de stukjes Fudge toe. Giet in een ondiepe, ingevette bakplaat of bekleed met bakpapier. Plaats in het midden van de oven. Bak tot de bovenkant stevig is, maar in het midden zacht (ca. 25-30 minuten). Haal uit de oven en laat afkoelen en stollen. Smelt de toffees voorzichtig in een pannetje of in de magnetron. Prik wat gaatjes in de bovenkant en besprenkel met de gesmolten toffees en geniet er lekker van.


Gebruikte producten

Whittard Cacao - Hot Chocolate Salted Caramel

€ 12,95
Meer informatie

C&B - Belgian Chocolate Fudge in Pakje

€ 5,95
Meer informatie

C&B - Sea Salted Toffees in Pakje

€ 5,95
Meer informatie