45 min.
4 pers.

Sashimi van zeebaars met champignons en pasta

Ingrediënten

  • 4 zeebaars filets van 160 gr elk, ontgraat en ontveld
  • 2 dl Japanese Yuzu vinegar
  • 600 gr beetgaar gekookte Taglioline
  • 5 cl notenolie
  • 3 cl sesam olie
  • 200 gr shitake in schijfjes
  • 200 gr enoki champignons
  • 5 cl sake
  • 5 cl dashi
  • rozemarijn

Bereiding:

Marineer de zeebaars: schik de zeebaarsfilets in een schaal en overgiet ze met de Yuzu vinegar. Laat een 20 tal minuten marineren. Snijd in sashimi. Warm de olie in een bakpan voeg de champignons toe. Laat niet bakken maar warm op. Meng er de pasta onder en warm samen op. Werk af met de saké en dashi en breng extra op smaak met de overgebleven Yuzu vinegar en blaadjes rozemarijn. Presenteer de pasta met champignons met daarop de Sashimi van zeebaars. Geniet er lekker. 

Gebruikte producten

Belberry - Japanese Yuzu vinegar

€ 11,50
Meer informatie