10 min.
3 pers.

Vissoep op Mediterraanse Wijze

Ingrediënten

  • 1 blik Vissoep
  • 1 theelepel pastis
  • 12 plakjes stokbrood
  • Groene en Zwarte tapenade
  • geraspte gruyère
  • verse kruiden (dille of kervel)
  • rouille van la Belle-Iloise

Bereiding:

Snijd 4 sneetjes stokbrood per persoon en smeer de ½ van de broodjes met de groene en de andere helft met de zwarte tapenade. Bestrooi de broodjes met de geraspte kaas en maak ondertussen de soep warm (voeg een theelepel pastis toe en een zelfde hoeveelheid water toe als de inhoud van het blikje). Plaats de broodjes nog even onder de grill zodat de kaas net gaat smelten. Garneer de soep lekker met rouille, nog wat verse kruiden en serveer de warme broodjes erbij.

Gebruikte producten

Jean Martin - Zwarte olijven tapenade

€ 5,25
Meer informatie

Jean Martin - Groene olijven tapenade

€ 5,25
Meer informatie