Verwarm de oven voor op 200 °C (180 °C hetelucht) en vet een bakplaat in en bekleed deze met bakpapier.
Zeef de droge ingrediënten in een grote kom en wrijf met je vingertoppen de boter erdoor tot het mengsel fijne kruimels vormt.
Maak vervolgens een kuiltje in het midden van de kom en voeg de melk toe. Snijd met een rond mes voorzichtig door het mengsel tot een zacht deeg ontstaat. Voeg mogelijk 1-2 eetlepels melk toe om de juiste consistentie te bereiken. Zodra het deeg een samenhangend geheel vormt, spatel je de witte chocoladestukjes erdoor.
Leg het deeg op een licht met bloem bestoven werkblad en kneed het kort tot een glad deeg. Vorm het deeg tot een cirkel van 4 cm dik.
Steek met een licht met bloem bestoven uitsteekvormpje van 5,5 cm rondjes uit het deeg. Leg de scones naast elkaar op de bakplaat. Bestrijk de bovenkant met extra melk voor een glazuurlaagje.
Bak 12-15 minuten, of tot de scones goudbruin en mooi gerezen zijn. Serveer warm met onze Lemon curd en clotted cream. Eet smakelijk!