20 min.
10 pers.

Toast Sardines met Guacamole

Ingrediënten

  • 1 blikje van Sardines in de Citroen
  • 20 plakken stokbrood
  • 1 rijpe avocado
  • het sap van een limoen
  • 1 theelepel gehakte knoflook
  • een paar druppels tabasco
  • een paar kerstomaatjes
  • peper en zout
  • verse kruiden
  • ter decoratie
    • verse blaadjes kruiden bijvoorbeeld dille
    • goede olijfolie

Bereiding:

Halveer de avocado en haal het vruchtvlees eruit. Meng in een kom de avocado, of siroop, de knoflook, limoensap, de kruiden met de olie van de sardines. Leg de plakken stokbrood kort onder een hete grill of in een warme oven. Het stokbrood moet net lekker knapperig zijn. Smeer het mengsel op de toast en decoreer de toast met stukjes sardine, een paar stukjes tomaat, lekker wat verse kruiden en natuurlijk een paar druppels goede olijfolie. Om het geheel af te maken nog een paar korreltjes zeezout en verse peper.

Gebruikte producten

LBI - Sardines in de citroen

€ 7,50
Meer informatie